ESET VIRTUALIZATION SECURITYPENTRU VMWARE

ESET Virtualization Security

Efectuează o scanare anti-malware agent-less (fără agent instalat) a mașinilor care utilizează infrastructura VMware sau o altă soluție de virtualizare, menținând securitatea dispozitivelor dvs. în toate mediile, inclusiv platformele NSX și vShield.

Securitate fără agent

Suport pentru Linux

Implementare via appliance

Performanță de top

Impact hardware redus

What They Say

What They Say

Ușor de implementat

Oferă instalare automatizată a noilor dispozitive ESET Virtualization Security pe gazdele conectate în prezent la NSX Manager. Permite protejarea automată a gazdelor virtuale adăugate și a volumelor de lucru virtualizate. Acest lucru reduce drastic timpul necesar pentru implementarea măsurilor de securitate.

Suport VDI complet automatizat

Un algoritm complet de detecție a hardware-ului este utilizat pentru a identifica un dispozitiv pe baza hardware-ului său. Acesta permite restaurarea și clonarea automatizată a mediilor hardware non-persistente.

Fără incidente AV storm

Toate sarcinile de scanare (la accesare și la cerere) sunt descărcate prin intermediul instrumentelor VMware către un scaner centralizat din ESET Virtualization Security, prevenind eficient problemele la nivel de AV și de performanță.