ESET GATEWAY SECURITYPENTRU LINUX / FREEBSD

ESET Gateway Security pentru Linux / FreeBSD

Soluție de securitate care blochează malware-ul și traficul suspect web și FTP. Beneficiați de:

Cerințe minime de sistem

Compatibilitate cu ESET Security Management Center

Motorul de scanare multiplu-premiat ESET LiveGrid®

What They Say

What They Say

Protecție Gateway

Elimină toate tipurile de amenințări: ransomware-ul, phishing-ul, botneturile și atacurile direcționate. Scanează fișierele mari, fără întârzieri, pentru un nivel ridicat al securității rețelei. Este construit pe baza tehnologiei avansate ESET LiveGrid® ce combină viteza, acuratețea și un impact minim asupra sistemului.

Administrare la distanță

Compatibil cu ESET Security Management Center, care oferă o imagine de ansamblu perfectă de tip "look & see" a stării securității rețelei, dintr-un singur panou unificat de instrumente. Oferă un set de acțiuni predefinite după terminarea scanării. Oferă informații detaliate despre activitatea sistemului și despre endpoint-urile infectate.

Operare facilă

Permite definirea listelor albe sau negre de website-uri. Suportă SafeSquid și SafeSquid Internet Proxy Cache. Oferă posibilitatea de a suprascrie regulile globale cu reguli specifice de utilizator în funcție de adresele IP. Oferă suport pentru ICAP server role. Rulează toți agenții executivi în cadrul aceluiași cont de utilizator non-privilegiat.