ESET Mail Security pentru Linux / FreeBSD

Securizați e-mailurile cu o protecție ușor de configurat împotriva codurilor malware și a spamurilor. Beneficiați de:

Protecție completă pentru serverul de mail și antispam

Cerințe minime de sistem ce conservă resursele

Compatibilitate cu ESET Security Management Center

What They Say

What They Say

Antimalware și antispam

Scanează tot traficul de intrare și de ieșire POP3, SMTP și IMAP. Filtrează amenințările infiltrate prin e-mail, inclusiv spyware-ul la nivel de gateway. Oprește mesajele de tip spam și phishing cu rate ridicate de interceptare. Modulul ESETS_SMTP rulează independent de Mail Transport Agent (MTA). Are un motor antispam îmbunătățit, cu o opțiune de definire a nivelurilor de prag, la mare precizie.

Administrare la distanță

Este compatibil cu ESET Security Management Center și asigură gestionarea printr-o interfață web. Vă oferă posibilitatea de a programa scanări, acțiuni și sarcini de securitate la cerere. Vă permite să personalizați detaliile de jurnal și să modificați raporturile și notificările pentru a vă ajuta să monitorizați conformitatea cu standardele de securitate ale companiei.

Operare facilă

Dispune de filtre de conținut pentru Postfix, Sendmail, Qmail, Exim, Zmailer și alte funcționalități. Integrare fără probleme în mediul Novell Groupwise sau cu software-ul colaborativ Zaraf. Dispune de o funcționalitate de tip „set and forget”. Are la bază tehnologia avansată ESET LiveGrid®, ce combină viteza, acuratețea și un impact minim asupra sistemului.