ESET File Security pentru MICROSOFT WINDOWS SERVER

File Security pentru Microsoft Windows Server

oferă protecție avansată pentru datele companiei dvs. care fac parte din toate serverele generale, stocarea fișierelor în rețea, inclusiv OneDrive, și serverele multifuncționale pentru a asigura continuitatea afacerii prin:

Prevenirea Ransomware

Detecția amenințărilor de tipul zero-day

Prevenirea scurgerilor de date

Protecția Botnet

What They Say

What They Say

Protecție pe mai multe nivele

Un singur strat de protecție nu este suficient în contextul zilelor noastre, când peisajul amenințărilor cibernetice este într-o continuă evoluție. Toate produsele ESET sunt capabile să detecteze malware-ul în orice etapă a sa: înainte, în timpul sau după execuția acestuia. Cu ESET Dynamic Threat Defense, măriți nivelul de protecție prin analiza de tip cloud sandbox. Prin faptul că ESET nu se concentrează doar pe o anumită parte din ciclul de viață al unui malware, acest lucru ne permite să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție posibil.

Management Server

Soluțiile ESET File Security gestionează produsele endpoint dintr-un singur loc și poate fi instalat pe Windows sau Linux. În plus față de instalare, ESET are un dispozitiv virtual importat pentru configurare rapidă și ușoară.

Învățare automată

Toate produsele ESET Endpoint folosesc din 1997 învățarea automatizată, în combinație cu toate celelalte straturi de protecție. În mod specific, învățarea automatizată este utilizată într-o formă consolidată pentru output și rețele neurale.