XOPERO - BACKUP ȘI RECUPERARE DE DATE

Protecție completă a datelor companiei cu backup și recuperare, indiferent unde sunt stocate datele dvs. Securizează de la endpoint-uri la servere Microsoft Exchange sau medii virtuale, fiind acoperit întregul mediu business. Vă oferă:

Protecție completă pentru fișierele critice

Control asupra tuturor backup-urilor

Ușurință în utilizare și rentabilitate

Management de la distanță

What They Say

What They Say

Backup sigur, pe cloud

Xopero Cloud Business este o soluție avansată de backup pentru PC-uri, servere și medii virtuale. Acesta permite protecția și stocarea flexibilă a unui număr nelimitat de computere, dispozitive mobile, baze de date, medii fizice și virtuale. Odată instalat, acesta devine o soluție completă pentru protejarea fișierelor critice, permițându-vă să gestionați complet procesele de backup și să monitorizați și validați acuratețea acestora.

Recuperare în caz de dezastru

Soluție all-in-one de backup și recuperare de date, care se instalează pe infrastructura IT existentă a organizației dvs. Proces rapid de instalare și implementare. Gestionare simplă, intuitivă și ușor de utilizat. Vă permite să gestionați backup-urile, să validați acuratețea acestora și să efectuați toate setările de cont necesare, toate acestea dintr-un singur loc, în mod remote dacă este cazul.

Proiectat pentru serverele QNAP NAS

Soluția dedicată de backup, de administrare centralizată pentru unitățile de rețea QNAP, protejează fișierele critice prin asigurarea unui mediu de backup sigur, pentru o protecție profesională a tuturor datelor companiei.