SISTEM MINI NUC (NEXT UNIT OF COMPUTING)

Un sistem MINI performant, cat sa incapa intr-un buzunar.

Un mini-computer performant ce se poate transforma in centru multimedia,PC pentru birou, sau consola de jocuri.

What They Say

What They Say

Noua generatie de sisteme

Next -unit-of -Computing este un dispozitiv de mici dimensiuni (115  x 111x 51 mm) dotat cu procesorul Intel Pentium J5005. Consumul redus de curent si design-ul inovator al dispozitivului permite sa fie folosit pentru gestionarea eficienta a tuturor aplicatiilor.

Intel Pentium Processor J5005, 1.5 GHz (up to 2.8 GHz)

120 Gb 2.5" SATA SSD

Port: USB 3.0: 4 sloturi, 2 x HDMI

Wireless-AC 9462 (M.2 30mm) BT v5

19V 65W AC adapter

Dual Microphone

RAM: 4GB DDR4

Sistem de operare: Windows 10

Dimensiuni: 115 x 111 x 51

Suport VESA pentru montare pe perete/in spatele monitorului/TV-ului.

Sistem NUC

Sistem nuc

Mic si frumos

NUC este aproape de 3 ori mai mic decat sistemele desktop Home si incape foarte bine in palma ta!

Sistemul Mini Intel NUC are urmatoarele dimensiuni: 116.6mm x 112.0mm x 39.0mm. Partea superioara este facuta dintr-un plastic lucios, de culoare neagra sau visinie. Restul carcasei este negru. Next Unit of Computing are un aspect premium iar constructia este una solida.

In partea din fata are un port USB 3.0. Pe partea superioara este butonul de Power iluminat si un led care ne indica activitatea SSD-ului.

Performanta

NUC este dotat cu doua slot-uri SO-DIMM pentru pana la 16 GB memorie RAM, doua porturi mini PCIe pentru placi wireless sau disc-uri SSD, tehnologia BIOS vault, fast boot si Intel Visual BIOS. NUC suporta tehnologia The Intel Anti-Theft care iti protejeaza datele in cazul pierderii sau furtului dispozitivului.

Chipset-ul video integrat din cea de a treia generatie de procesoare Intel Core i3-3217U iti ofera o performanta uimitoare si efecte vizuale superbe.

Optional poate fi montat un modul Wi-Fi pentru a tine la curent persoanele care sunt mereu in deplasari sau pentru a fi sufletul petrecerii.

Sistem NUC

Sistem nuc

Configurabil

Este un sistem care vine cu o placa de baza Intel QS77, un procesor Intel Core i3 3217U, 2Gb Sodimm, SSD (mSata) , insa poate fi configurabil in functie de cerinte.

Mediu de stocare este foarte important pentru redarea divertismentului la superlativ. SSD-ul de 60 GB sau 120GB din seria Intel ofera mari performante si un consum redus de curent. SSD-ul vine cu capacitatea de encriptie pe 128-bit Advanced Encryption Standard (AES). In cazul pierderii sau furtului PC-ului, datele tale vor fi protejate. Optional se poate monta un modul WI-Fi.

Montare

Poate fi montat cu usurinta pe spatele unui monitor sau chiar pe spatele unui televizor (are bracket vesa in pachet).

Intel NUC este un PC foarte mic,eficient si silentios, redus la minimul necesar pentru 90 % utilizatori, atat de mic incat poate fi oricand mutat in orice loc si transportat in buzunarul de la haina.