Cutie sterilizare UVC multifunctionala

Cutia pentru sterilizare cu ultraviolete UV-C este ideala pentru dezinfectarea telefoanelor si obiectelor mici prin distrugerea bacteriilor si virusurilor.  

Cum functioneaza? Practic, cu ajutorul luminii ultraviolete UVC structura ARN a bacteriilor si virusurilor va fi rupta, ducand la moartea acestora si incapacitatea de a se mai reproduce.

Cutia este prevazuta cu 2 leduri UVC cu putere 2W, cu lungime de unda de 254nm ce asigura o rata de sterilizare de pana la 99.99%.

Functia de Sterilizare se activeaza prin apasarea unui singur buton. Puteti urmari progresul procesului de sterilizare prin ledurile indicative pozitionate pe capac. Timpul necesar de sterilizare este de 5 minute. Finalizarea procesului de sterilizare este indicata atat vizual prin ledurile de pe capac, cat si sonor.

What They Say

What They Say

Atentie! Nu expuneti pielea la radiatiile UVC, evitati contactul cu ochii, lampa UVC este destinata exclusiv sterilizarii obiectelor mici! Nu introduceti mana in cutie si nu lasati capacul deschis in timpul sterilizarii! A nu se lasa la indemana copiilor!

Caracteristici:

lungime de unda UV-C: 254nm

putere lampi UVC: 2W

durata de viata: 10000h

alimentare: port USB

tensiune DC 5V

dimensiuni cutie: 225*125*40 mm

dimensiuni interior: 180*103*30 mm

greutate: 300 gr

culoare alb.

certificate: CE, ROHS, SGS, FCC

cod produs: UV-3260