MicroErp Soft cofetarie / patiserie

Cum se creste viteza de vanzare folosind sistemul nostru?

Articolele sunt adaugate pe bon din interfata de vanzare prin tastare pe un monitor touchscreen, operatiune mult mai rapida decat adaugarea manuala pe casa de marcat.

Cum gestionez evidenta comenzilor si a avansurilor incasate?

Comenzile sunt introduse in sistem in acelasi mod in care se face vanzarea, prin selectarea pe touchscreen, avansul solicitat catre client se introduce ca si valoare fixa sau variabila si se fiscalizeaza prin bon fiscal.

Cum gestionez mai bine afacerea?

Aveti situatia exacta a stocurilor si a incasarilor efectuate, a comenzilor de efectuat cu termene limita si avans incasat.

What They Say

What They Say

Gestionarea unei afaceri tip cofetarie sau patiserie si implicit adoptarea unei solutii soft cofetarie sau solutii soft patiserie necesita tratarea anumitor particularitati ale acestei activitati si rezolvarea anumitor probleme specifice.

In primul rand, aceste tipuri de activitati se realizeaza intr-un spatiu restrans, ceea ce duce de cele mai multe ori la restrictionarea spatiului si a numarului de puncte de vanzare, in cele mai multe cazuri recurgandu-se la un singur punct de vanzare si un singur vanzator.

In al doilea rand, fluxul de clienti nu este constant si implica intervale de varf, in care clientii se aglomereaza.

Pe de alta parte, anumiti clienti nu vor cumpara produsele pe loc, ci doar vor face comanda, urmand ca preluarea comenzii de catre client sa fie efectuata dupa cateva zile.

Apare astfel necesitatea utilizarii, in aceasta situatie a unui solutii de soft cofetarie MicroErp sau solutie soft patiserie MicroErp care pe de o parte sa asigure o viteza de vanzare sporita iar pe de alta parte sa permita inregistrarea usoara a comenzilor cu sau fara plata de avans.