Vectron Commander

What They Say

What They Say

Accesul la date crește abilitatea de a lua decizii informate. Însă aceste date necesită o centralizare practică și, mai ales, corectă.

Vectron Commander este o aplicație software care simplifică colectarea, managementul și automatizarea transferului de date dintr-unul sau mai multe sisteme POS aparținând unei rețele dedicate.

Vectron Commander este, în primul rând, un instrument de comunicare internă cu alte sisteme POS Vectron. Cu ajutorul Vectron Commander, operatorii pot introduce noi prețuri, produse sau promoții al căror conținut este sincronizat automat cu unul sau mai multe sisteme POS din rețea.

Transferul de date facil și securizat către sisteme POS sau PC-uri selectate se numără printre funcționalitățile principale ale produsului Vectron Commander. Această acțiune poate fi programată zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, adresată unuia sau mai multor destinatari și nu întrerupe activitatea sistemelor POS pe parcursul migrării datelor.

Soluția software Vectron Commander acționează și ca un program de analiză a datelor administrate, oferind suportul necesar pentru evaluarea performanțelor vânzărilor—mai exact, generează rapoarte și analize grafice simple sau tabele detaliate, care pot fi importate în diverse programe de gestiune. Astfel, Vectron Commander centralizează, administrează și diseminează informații și rapoarte, imediat sau programat, în format digital sau printat.

În plus, Vectron Commander facilitează integrarea sistemelor POS cu alte aplicații software indispensabile unei afaceri în domeniul HoReCa—ERP, gestiune, Business Intelligence ș.a.