Tableta Posiflex MT 4310W

5.150,00 RON
cu TVA

POS-ul mobil MT-4310W este o soluție hibrid care oferă companiilor mobilitatea unei tablete și funcționalitatea unui terminal POS fix. Este o tabletă de 10” care poate suporta MSR / RFID atașat, pistol grip-ul are incorporat ​​scaner coduri de bare 1D sau 2D, 2buc. baterii detașabile și opțional un dock station(o stație de andocare) ce transforma dispozitivul într-un veritabil POS, staționara.

What They Say

What They Say

POS-ul mobil MT-4310W este o soluție hibrid care oferă companiilor mobilitatea unei tablete și funcționalitatea unui terminal POS fix. Este o tabletă de 10” care poate suporta MSR / RFID atașat, pistol grip-ul are incorporat ​​scaner coduri de bare 1D sau 2D, 2buc. baterii detașabile și opțional un dock station(o stație de andocare) ce transforma dispozitivul într-un veritabil POS staionar.

Solutie Hybrid
MT-4310W este dovedit ca ofera întreprinderilor mobilitatea unei tablete și funcționalitatea unui terminal POS fix.

Extra Protectie
Curea de mână oferă o protecție suplimentară și reduce oboseala utilizatorului în timpul orelor de funcționare.

Obțineți mai multe AVANTAJE cu obtiunea Dock Station
Opțional imprimanta din dock station (Stația de andocare) include o gamă completă de porturi de conectivitate, permițând dispozitivului să functioneze ca un POS all-in-one.

Design Ergonomic
Pistol grip-ul a fost proiectat cu o forma ergonomica a mânerului de prindere PG-201, care ajuta foarte mult la transportul mai ușor al tabletei împreună cu o baterie suplimentară opțională și scaner de coduri de bare încorporat.

Timp crescut de functionare
În plus față de dock station(statia de andocare de încărcare), ambele echipamente PG-201E și TA-500 includ o caseta de baterie detașabilă pentru a prelungi cu mult mai mult timpul total de funcționare.