IMPRIMANTA TERMICA EXPRESSOFT EX-Q3

Conditii de operare

Sursa alimentare Input: 100 V AC - 240 V AC, 50-60 Hz; Output: +24V DC/2.5A

Umiditate (operare) 10% - 80%

Humidity (storage) 10% - 90%

Temperatura (operare) 0-45 C

Temperatura (depozitare) -10-60 C

Dimensiuni

Greutate 1.4 Kg

Dimensiune 183(L) x 143.5(W) x 135mm (H)

Extras

Optiuni RJ-11 socket for Cash Drawer DC 24V, 1A

Printer

Metoda printare Printare directa

Directie printare Printare liniara

Latime maxima printare 82.5mm +/- 0.5mm

Latime efectiva printare 72 mm

Dimensiune caractere Font A: 12x 24mm; Font B: 9x17mm

Caractere pe linie Font A: 48 columns; Font B: 64 columns

Viteza printare 260mm/sec

What They Say

What They Say

Printuri ca prin minune

Pe langa inalta calitate a componentelor si designul carcasei exterioare, mecanismul intern metalic si conceptul reproiectat al dispozitivului sunt esentiale pentru performanta stabila de lunga durata. Imprimanta foloseste tehnologie de ultima generatie, astfel incat beneficiezi de printare de mare viteza si silentiozitate, conform cu standardele tale cele mai riguroase.

Este usor de instalat si poate fi folosita in diverse domenii de afaceri precum: Table Service, Quick Service, Delivery, Retail, Beauty & Health, Sport & Spa.

Aceasta imprimanta foloseste hartie termica 80mm x 60m.

Imprimanta termica

Imprimanta termica

Viteza mare de printare

Componentele de inalta calitate asigura performanta si rapiditate imprimarii. Inovatiile incluse, precum rolele de hartie in interiorul carcasei, iti aduc plusul de viteza de care ai nevoie.

Imprimanta este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: (Windows 9X/ME/2000/XP/NT/Vista, Windows 7/8/10 si Linux).OPOS driver este disponibil la cerere.

Are o viteza de printare grafica exceptionala:300mm/secunda si interfata 3-in-1 (RS-232 + USB HID / USB Virtual COM + LAN)

Imprimanta nu depaseste pragul sonor de 58 db (A) fiind in conformitate cu standardul ISO7779.

Flexibilitate

Poti imprima logo-uri, coduri QR (1D si 2D) si PDF 417. De asemenea poti sa imprimi produsele sau promotiile tale pe note si bonuri.

Imprimanta este foarte versatila in ceea ce priveste modurile de conectare la terminalul POS.

Poti stabili legatura prin cablu USB, serial si retea. Astfel, imprimanta se adapteaza usor stilului tau preferat de lucru.

Imprimanta termica

Imprimanta termica

Fiabilitate

Mecanismul intern si carcasa externa au fost tehnic reconcepute pentru a asigura mentinerea capului de scriere si a cutter-ului in stare optima. Aceste aspecte sunt esentiale pentru performanta pe termen lung a imprimantei.

Imprimanta EX-Q3 include un buffer de memorie util pentru a stoca date si imagini. - 256KB for NV Flash buffer si 128KB pentru Character Data receive buffer

Te concentrezi pe oferirea serviciilor de inalta calitate in timp ce imprimanta lucreaza. Imprimanta expressoft EX-Q3 te avertizeaza sonor cand se incheie tiparirea.

EXPRESSOFT