Terminal Metrologic Honeywell Dolphin 6000

Tip terminal: Telefon

Procesor: 416MHz MTK

Memorie: 256MB RAM 512MB Flash

Ecran: LCD 2.8

Tastatura: 29 taste alfa numerice iluminate in fundal

Sistem de operare: Windows Mobile 6.5 Professional

Tehnologie scanare: laser pentru coduri 1D

Conectivitate: 802.11 b/g WAPI, 802.11 b/g WAPI, USB 2.0 / RS232 (la baza), Securitate: WEP, WPA,WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK

Slot-uri externe: Micro SD de pana la 4 GB

Baterie: Li-Ion, 5.7 watt-hour. Autonomie:WLAN/scanare ridicata: 8 hours WWAN & GPS : 8 ore GSM Talk Time: 6 ore

Garantie: 12 luni

What They Say

What They Say

Elegantul scaner mobil Dolphin 6000 Scanphone este cel mai nou membru al familiei de terminale mobile Honeywell.

Datorita colturilor rotunjite si finisajelor deosebite, compactul terminal mobil Dolphin 6000 este potrivit activitatii agentilor de vanzari si agentilor de distributie din orice domeniu. Este rezistent la praf, murdarie, stropi de apa si caderi accidentale.

Colectarea si comunicarea datelor se face in timp real folosind un cititor de coduri de bare laser 1D si tehnologii de interconectare precum: VoIP, WiFi, GSM, SMS.

Conectivitatea wireless integrata prin 802.11b/g ofera utilizatorilor acces la datele esentiale din intreaga intreprindere, in timp ce conexiunea Bluetooth faciliteaza conectarea compactului terminal la dispozitivele periferice (imprimante, telefoane, laptop-uri, PDA-uri etc.). Protocoalele avansate de securitate asigura acuratetea si integritatea datelor.

Designul compact si forma ergonomica permite utilizarea terminalului mobil Honeywell Dolphin 6000 pe post de telefon mobil sau doar ca terminal de colectare a datelor.

Display-ul color cu touch screen imbunatateste experienta utilizatorului in aplicatiile grafice bazate pe touch screen.

Construit pentru a rezista in conditii aspre Dolphin 6000 Scanphone are un indice de rezistenta IP54 ceea ce inseamna ca rezista cazaturilor accidentale de la inaltimi de pana la 0.90 metri si este rezistent la parf sau murdarie.

Honeywell Dolphin 6000 este dotat cu sistem de operare Windows Mobile 6.5 Professional, camera foto, 256MB RAM si 512MB Flash. Camera foto de 3MegaPixeli este dotata cu auto focus is flash LED.

HONEYWELL