DATALOGIC QW 2120

350,00 RON
cu TVA

What They Say

What They Say

Datalogic QuickScan QW2120

Seria Quickscan de cititoare de la Datalogic ADC este linia de calitate desemnata pentru uz general.

Imagerul liniar Quickscan Lite QW2120 este un produs entry level creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si truncate ce sunt comune in cateva locuri din lume. Acest cititor este perfect pentru retail , industria fabricilor, procesarea documentelor si pentru mediile de banca / financiare.

Imagerul Datalogic QW2120 este mic, usor si designul sau ergonomic il face comfortabil pentru a putea fi folosit zi de zi. Ofera o performanta de citire ridicata pe majoritate codurilor 1D si prezinta un unghi de scanare lat cu o linie de scanare extinsa ce este perfecta pentru capturarea codurilor de bare mai lungi si mai late, gasite deseori pe facturile de utilitati si folosite de fabricantii partilor electronice. Aditional, linia de scanare este mai subtire si mai luminoasa, permitand utilizatorilor sa scaneze la unghiuri wide fara a fi necesar sa mareasca distanta de scanare.

Imagerul QW2120 prezinta tehnologia "Green Spot" certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe cod. Cand readerul este in Modulul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul pentru o citire rapida si intuituva.

Pentru imagerul QW2120 a fost special conceput un stand usor, ce poate fi strans cu usurinta pentru a fi folosit ca un holder in locul unui stand, alaturi de capul reglabil pentru a ajusta unghiuri diferite.

Imagerul QW2120 este disponibil cu doua optiuni de interfata, USB sau Keyboard Wedge / RS-232 si include diferite optiuni de pachete pentru a putea fi comandat ca un scanner dedicat sau ca un kit echipat cu un scanner, cablu si stand pentru a facilita optiunea de citire Hands-free. Software-ul de configurare Datalogic Aladdin ofer caracteristici user-friendly ce simplifica pornirea procedurii chiar si pentru operatorii mai putin experimentati.

S-ar putea sa-ti placa