ACLAS ROBI

Casa de marcat cu jurnal electronic

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS ROBI  este un aparat de marcat electronic fiscal conform NOII legislatii in vigoare destinata in mod special comertului ambulant sau magazinelor mici . 

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS ROBI este prevazuta cu: un SD card extern inclus pentru transmiterea raportarilor necesare la ANAF precum si cu port Ethernet ce va ajuta la transmiterea datelor la serverele ANAF de indata ce vor fi disponibile . In cazul in care in locatie nu exista internet se poate monta casei de marcat un dispozitiv GPRS cu sim ce va face acelasi lucru.De asemenea pentru stocarea jurnalului electronic casa de marcat foloseste un SD card intern de 8GB .

What They Say

What They Say

Casa de marcat ACLAS ROBI este dotata cu un port RS232(serial) pentru conectarea la calculator / cantar electronic / cititor de coduri de bare, port Ethernet pentru legatura cu PC-ul sau transmiterea datelor la serverele ANAF , port destinat sertarului de bani si un slot SD  card extern .

Casa de marcat cu jurnal electronic ACLAS ROBI are inclus un cablu de date pentru conectarea la calculator precum si un alimentator de retea pentru alimentarea de la retea. In cazul in care se doreste mai multa mobilitate  se poate monta optional un acumulator de LI-Polymer de 7.4V/1.4 Ah 

Casa de marcat ACLAS ROBI va permite sa incasati de la client numerar ,card bancar , tichete masa , tichete cadou , voucher samd avand pana la 8 tipuri predefinite de plata .De asemenea va permite sa efectuati incasari in sertar si de asemenea plati catre clienti din sertar in cazul in care este necesar.

Casa de marcat va utiliza pentru emiterea bonurilor o rola de hartie termica cu latimea de 57mm si lungimea de pana la 25 metri ceea ce o face fiabila din punct de vedere a costurilor de operare pentru o casa potrivita comertului ambulant sau magazinelor mici .

SD-card extern: inclus.Ajuta la raportarea obligatorie pentru ANAF
SD-Card: inclus . memoreaza jurnalul electronic
Dimensiuni: 20 x 10 x 6.5 cm LxlXH
Greutate: 0.47kg fara baterie / 0.55kg cu baterie si rola hartie
Alimentare: 13.8V/2.5A DC
Acumulator: optional Li-Polymer 7.4V/1.4Ah
Dimensiune rola: 57mm/25m termica
Memorie articole PLU: 10000
Grupe TVA: 5 - 4 ce pot fi definite si una fara tva
CUI pe bon fiscal: da . permite introducerea cu/fara RO
Tip imprimanta: Termica
Interfata: serial RS-232,Ethernet, port sertar
Cablu Comunicatie PC: inclus 1 buc
Conectare GPRS: optional
Tipuri de plata: 8 predefinite : numerar , card , tichet masa , tichet cadou , voucher , bonuri valorice , metode moderne de plata , alte metode de plata,
Conectare PC: da . prin portul serial sau prin ethernet
Conectare cantar: da
Conectare sertar de bani: da . port dedicat
Viteza de imprimare: 150mm/s
Tastatura: 30 taste
Conectare cititor coduri de bare: da
Numar Role: 1
Conectare soft gestiune: da
Jurnal electronic: da . pe SD card intern cu modul criptografic
Alimentator auto: optional la cerere

S-ar putea sa-ti placa