Balanta de inalta precizie WLY 1/D2

Seria de balante multifuncționale WLY au fost concepute pentru determinarea rapidă și precisă a masei  obiectelor cântărite. Seria WLY este echipata cu un afisaj  touchscreen grafic color iluminat cu dimensiunea de 5.7 "

Balantele WLY se evidentieaza printr-o operare foarte accesibila ccea ce permite automatizarea  masuratorilor executate. În afară de modul de cântărire balantele pot fi utilizate  pentru numarare  piese,  etichetare , executia de amestecuri conform unor retete etc. Software-ul implementat în balanta permite cooperarea cu scanere de coduri de bare, imprimante de bonuri, imprimante de etichete, scanere RFID și periferice PC (inclusiv mouse-ul, tastatura și dispozitive de stocare a datelor externe) , toate conectabile la  interfețele RS232, USB și Ethernet.

What They Say

What They Say

Seria de balante WLY permite :
- Programarea modului de afisare
- Programarea tastelor
- Programarea senzorilor de proximitate cu infraroșu
- Formatarea modului de imprimare
- Formatarea modului de afisare a mesajelor pe ecran

FUNCTII SOFTWARE :
- Moduri de lucru: cântărire, numărare piese,cantarire procentuala,control greutate  +/-,  retetare, determinare densități, cântărire a animalelor;
- Tiparirea de etichete standard
- Tiparirea de etichete pentru cantariri cumulative
- Identificarea produsului folosind EAN-13 și EAN-128 coduri
- Accesul la bazele de date ce contin detalii despre  operatori, produse memorate, materii prime, clienți, înregistrări de cântărire, variabile universale etc
 

Balanta WLY permite căutarea rapidă a unui produs din baza de date  prin intermediul unui scaner de coduri de bare conectat. Această opțiune crește considerabil funcționalitatea sistemului.

Terminalul poate coopera cu un program de calculator "EDITOR LABEL", iar software-ul comunica cu balanta  prin RS 232 sau prin ETHERNET.