Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar este inclus în softul preinstalat pe POS R314. Touch Screen-ul Mare asigură casierului confortul necesar unei operări rapide pe POS R314. Butoanele și scrisul sunt foarte mari putând fi citite facil chiar și de la distanță. Deși se poate confunda cu o tabletă simplă, TouchScreen-ul POS R314 este un ecran industrial, rezistent și durabil.

What They Say

What They Say

Casa de Marcat Computeriztă Anzi Soft POS R314

  • - este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar este inclus în softul preinstalat pe POS R314. Touch Screen-ul Mare asigură casierului confortul necesar unei operări rapide pe POS R314. Butoanele și scrisul sunt foarte mari putând fi citite facil chiar și de la distanță. Deși se poate confunda cu o tabletă simplă, TouchScreen-ul POS R314 este un ecran industrial, rezistent și durabil.
    Soluție Fiscală Performantă mai performantă decât soluția de PC + Casă de Marcat /Imprimantă Fiscală. Fără PC = Fără Viruși