Serviciul Clienti
Sistemul pt. apelare bucatarie/clienti Expressoft CTP300 poate fi folosit in locatii HoReCa de diferite dimensiuni si cu diferite profile. Extrem de usor de utilizat si cu dimensiuni reduse, acest sistem de comunicare fluidizeaza fluxul activitatii din locatii. Transmitatorul are dubla functionalitate: de transmitator si incarcator pentru pagerele aferente.
Poate fi folosit pentru comunicatia dintre bucatarie si ospatari: atunci cand o comanda este gata, bucatarii apasa numarul pagerului detinut de ospatarul care preia comanda, iar ospatarul primeste prin semnal wireless pe pagerul sau instiintarea cu avertizare sonora, luminoasa sau prin vibratii.
In acelasi mod poate fi utilizat in locatiile HoReCa de tip fast-food: la lansarea comenzii in locatie, clientul primeste un pager cu un numar de ordine inscriptionat si de indata ce comanda sa este preparata, este instiintat prin intermediul acestui sistem de comunicare ca isi poate prelua comanda.
Folosind sistemul Expressoft pt. apelare bucatarie/clienti, veti optimiza timpul de deservire a clientilor dar si rapiditatea comunicarii, imbunatatind astfel nivelul serviciilor pe care le oferiti clientilor.
Caracteristici
Tehnologie RF wireless
Transmitatorul are spatiu de stocare & incarcare pentru 16 pagere
Dimensiuni reduse ale pagerelor: 105x55x10mm
Dimensiuni reduse ale transmitatorului & suportului de incarcare: 210x140x35mm
Aria de acoperire: 1000m - spatiu deschis
Consum redus & standby pana la 20 zile
Poate fi utilizat atat pentru apeluri individuale cat si de grup
Contribuie la reducerea timpilor de servire
Cum functioneaza
Bucatarul apasa butonul aferent pager-ului ospatarului care trebuie sa preia comanda preparata.
Apelul este transmis prin semnal wireless pe pager-ul corespunzator butonului apelat iar ospatarul este instiintat prin semnal acustic, luminos sau prin vibratie.
Sistemul poate fi folosit in acelasi mod pentru a instiinta clientii ca isi pot ridica comanda pe care au lansat-o in restaurantul de tip fast-food.